Slide background
Slide background
Slide background

20.11.2023 » Bedrijfsbezoek Landgoed & Golfbaan Tespelduyn Noordwijkerhout

Bedrijfsbezoek Landgoed & Golfbaan Tespelduyn Noordwijkerhout

Op maandag 20 november zijn we te gast bij de KBB-award finalist van 2023 Landgoed & Golfbaan Tespelduyn te Noordwijkerhout.

Tijdens ons bezoek gaan we de betoverende schoonheid ontdekken van het Landgoed Tespelduyn, gelegen in het hart van De Bollenstreek. Wat in Noordwijkerhout in 1975 begon als een groot avontuur voor Piet en Wil Duivenvoorde groeide uit tot hun levenswerk; Landgoed Tespelduyn. Een parel in onze streek met adembenemend natuur, maar ook een inspirerende locatie voor iedereen die op zoek is naar rust en schoonheid. Met uitgestrekte tuinen, weelderige bossen en een prachtige bloemenpracht ademt dit landgoed natuur. Maar Landgoed Tespelduyn biedt meer dan alleen natuurlijke pracht. Zo is het een ideale vergaderlocatie voor zakelijke bijeenkomsten met moderne faciliteiten in een serene rust die de creativiteit stimuleert. Hierdoor heeft het landgoed in de afgelopen jaren meerdere prijzen gewonnen, waaronder de prestigieuze award voor beste vergaderlocatie van Nederland in 2016. Het recent verbouwde sfeervolle restaurant staat garant voor culinaire hoogstandjes, uiteraard met ingrediënten uit de eigen streek. Medewerkers ademen gastvrijheid waardoor elke gast zich welkom en gewaardeerd voelt. Kortom; Landgoed Tespelduyn laat eenieder de ware betekenis van De Bollenstreek ervaren.

Vanuit het prachtige familiebedrijf zal directeur Peter Duivenvoorde ons een inkijk geven in de diverse bedrijfsprocessen. We gaan zelf ervaren wat maakt dat Tespelduyn keer-op-keer toonaangevende prijzen in de wacht weet te slepen en waarom dit op 2 april 2011 geopende Landgoed & Golfbaan reeds jaren hoge noteringen scoort op diverse landelijke ranglijsten. Wat dacht u van ‘Beste 9-holes golfbaan van Nederland in 2019’! 

Programma

16:00 – 17:00 uur  ontvangst in het Landhuys
17:00 – 17:10 uur welkom door voorzitter Arjan Bakker
17:10 – 17:30 uur presentatie Peter Duivenvoorde, Directeur Landgoed & Golfbaan Tespelduyn
17:30 – 18:15 uur rondleiding
18:15 – 19:00 uur netwerkborrel
19:00 uur einde

Locatie en parkeren:

Tespellaan 53, 2211 VT Noordwijkerhout                   

Er is op het eigen terrein ruime parkeergelegenheid aanwezig.
Wij zien u graag maandag 20 november bij Tespelduyn in Noordwijkerhout.

 

 

 

  Ik meld mij aan voor de bijeenkomst

   

  Bedrijfsnaam*:

  Persoon¹*:

  E-mail¹*:

  Telefoonnummer¹*:

  Persoon²:

  E-mail²:

  Telefoonnummer²:

  Gegevens van de introducé (indien van toepassing):

  Bedrijfsnaam:

  Persoon:

  Adres:

  Postcode:

  Woonplaats:

  E-mail:

  Telefoonnummer:

  « Terug naar het agendaoverzicht

  MENU