Slide background
Slide background
Slide background

Bestuursleden

Ingrid Kuijt

Ingrid Kuijt is accountmanager bij het Servicepunt Werk, woont in de bollenstreek en heeft een groot werkgeversnetwerk. Het SPW helpt inwoners, met een uitkering en woonachtig in de Kust-, Duin- en Bollenstreek, aan werk. Ingrid kan hier alles over vertellen, zij is tevens verbonden met andere besturen en ondernemersverenigingen.

Sector: Dienstverlening

Dorus Duchateâu

Dorus Duchateâu is partner bij Claasen Moolenbeek en Partners en zijn werkgebied is de Duin- en Bollenstreek. Dorus stelt zich ten doel zich breed te blijven ontwikkelen door alle CMenP producten in te zetten. Hij richt zich op ondernemers in het MKB met een bedrijfsomvang van 5 tot 100 mensen. Gezien zijn achtergrond kunnen Ondernemingsplan, Financieel Plan, Starterbegeleiding en Aan en Verkoop als zijn grootste deskundigheid aangemerkt worden.

Sector: financiële dienstverlening

René Nieuwmans

René Nieuwmans is advocaat en partner bij TK advocaten notarissen. René is gespecialiseerd in alle facetten van het arbeidsrecht met de nadruk op ontslagrecht, reorganisaties en het oplossen van conflicten. René woont en werkt in de Bollenstreek, waardoor hij veel contact heeft met verschillende organisaties in deze streek.

Sector: dienstverlening

Leonoor van den Burg

Leonoor van den Burg is algemeen directeur van C.J. Duivenvoorde GWW B.V. en C.J. Duivenvoorde Opslag B.V.

Leonoor is geboren en getogen in Noordwijkerhout en in meerdere verenigingen en besturen vertegenwoordigd.

 

Sector: Dienstverlening

Marleen Zuyderduyn en Elianne Verhaar – Secretariaat

Marleen Zuyderduyn en Elianne Verhaar zijn beiden juridisch secretaresse bij TK advocaten en notarissen. Zij zijn voornamelijk werkzaam in de arbeidsrechtpraktijk. Marleen en Elianne wonen en werken in de Bollenstreek.

Arjan Bakker – Voorzitter

Arjan Bakker is directeur van Bakker Beheer BV te Noordwijkerhout. Arjan heeft diverse bestuurlijke functies zowel binnen als buiten de Duin- en Bollenstreek.

 

Sector: bouw- en industrie

Gerard Schrama

Gerard Schrama is notaris in Teylingen. Gerard beschouwt de Duin- en Bollenstreek als zijn werkgebied. Hij kent de streek als bestuurslid van diverse organisaties.

 

Sector: dienstverlening

Harald Verbeek – Penningmeester

Harald Verbeek is partner & belastingadviseur bij ABIN accountants en adviseurs. Als belastingadviseur heeft Harald veel contact met organisaties uit de Bollenstreek. Binnen de KBB is Harald penningmeester.

MENU