Slide background
Slide background
Slide background

Bestuursleden

Onno de Geus

OnnO de Geus is 30 jaar zelfstandige ‘creatieve’ ondernemer. Bestiert zijn eigen communicatiebureau en is een pragmatische concept denker. Heeft menig bedrijf voorzien van een prachtige huisstijl, communicatieplan en/of website. Door alles in eigen beheer te houden zijn de lijnen kort en krachtig. Nadruk ligt met name op ‘toegepaste kwaliteit’ en het vooral NIET creëren van luchtkastelen. Doen wat je zegt en nakomen wat je belooft.
Levensmotto: Be good en tell it!

Ingrid Kuijt

 

Ingrid Kuijt is Sales & Accountmanager bij Provalu, woont in de Bollenstreek en heeft een groot werkgeversnetwerk.

Provalu is een samenvoeging van MareGroep en Servicepunt Werk en is samen hét verbindingscentrum voor partners en werkgevers in de regio. Vanuit één loket wordt samengewerkt aan een inclusievere arbeidsmarkt door werk, ontwikkeling en re-integratie mogelijk te maken. Ingrid kan hier alles over vertellen, zij is tevens verbonden met andere besturen en ondernemersverenigingen.

Sector: Dienstverlening

René Nieuwmans

René Nieuwmans is advocaat en partner bij TK advocaten notarissen. René is gespecialiseerd in alle facetten van het arbeidsrecht met de nadruk op ontslagrecht, reorganisaties en het oplossen van conflicten. René woont en werkt in de Bollenstreek, waardoor hij veel contact heeft met verschillende organisaties in deze streek.

Sector: dienstverlening

Leonoor van den Burg

Leonoor van den Burg is algemeen directeur van C.J. Duivenvoorde GWW B.V. en C.J. Duivenvoorde Opslag B.V.

Leonoor is geboren en getogen in Noordwijkerhout en in meerdere verenigingen en besturen vertegenwoordigd.

 

Sector: Dienstverlening

Marleen Zuyderduyn en Elianne Verhaar – Secretariaat

Marleen Zuyderduyn en Elianne Verhaar zijn beiden juridisch secretaresse bij TK advocaten en notarissen. Zij zijn voornamelijk werkzaam in de arbeidsrechtpraktijk. Marleen en Elianne wonen en werken in de Bollenstreek.

Arjan Bakker – Voorzitter

Arjan Bakker is directeur van Bakker Beheer BV te Noordwijkerhout. Arjan heeft diverse bestuurlijke functies zowel binnen als buiten de Duin- en Bollenstreek.

 

Sector: bouw- en industrie

Harald Verbeek – Penningmeester

Harald Verbeek is partner & belastingadviseur bij ABIN accountants en adviseurs. Als belastingadviseur heeft Harald veel contact met organisaties uit de Bollenstreek. Binnen de KBB is Harald penningmeester.

MENU