Slide background
Slide background
Slide background

Bestuursleden

René Nieuwmans

René Nieuwmans is advocaat en partner bij TK advocaten notarissen. René is gespecialiseerd in alle facetten van het arbeidsrecht met de nadruk op ontslagrecht, reorganisaties en het oplossen van conflicten. René woont en werkt in de Bollenstreek, waardoor hij veel contact heeft met verschillende organisaties in deze streek.

Sector: dienstverlening

Leonoor van den Burg

Leonoor van den Burg is algemeen directeur van C.J. Duivenvoorde GWW B.V. en C.J. Duivenvoorde Opslag B.V.

Leonoor is geboren en getogen in Noordwijkerhout en in meerdere verenigingen en besturen vertegenwoordigd.

 

Sector: Dienstverlening

Marleen Zuyderduyn en Elianne Verhaar – Secretariaat

Marleen Zuyderduyn en Elianne Verhaar zijn beiden juridisch secretaresse bij TK advocaten en notarissen. Zij zijn voornamelijk werkzaam in de arbeidsrechtpraktijk. Marleen en Elianne wonen en werken in de Bollenstreek.

Arjan Bakker – Voorzitter

Arjan Bakker is directeur van Bakker Beheer BV te Noordwijkerhout. Arjan heeft diverse bestuurlijke functies zowel binnen als buiten de Duin- en Bollenstreek.

 

Sector: bouw- en industrie

Coco Meeldijk – Vice-voorzitter

Coco Meeldijk is eigenaar van Buro Coco, Communicatiebureau + uitgeverij te Lisse. Coco is medeorganisator van de bijeenkomsten en verantwoordelijk voor de communicatie. Daarnaast is zij bestuurslid van diverse verenigingen.

 

Sector: dienstverlening

Gerard Schrama

Gerard Schrama is notaris in Teylingen. Gerard beschouwt de Duin- en Bollenstreek als zijn werkgebied. Hij kent de streek als bestuurslid van diverse organisaties.

 

Sector: dienstverlening

Harald Verbeek – Penningmeester

Harald Verbeek is partner & belastingadviseur bij ABIN accountants en adviseurs. Als belastingadviseur heeft Harald veel contact met organisaties uit de Bollenstreek. Binnen de KBB is Harald penningmeester.

MENU