Slide background
Slide background
Slide background

23.01.2023 » Bedrijfsbezoek – Provalu in Voorhout

Wij nodigen u graag uit voor een bedrijfsbezoek bij Provalu in Voorhout op maandag 23 januari 2023. Provalu zet zich in om duurzame arbeidsrelaties te realiseren door de afstand tussen gemotiveerde mensen en werkgevers te overbruggen. Dit doen wij door mensen professioneel te begeleiden, te scholen en te bemiddelen en met werkgevers mee te denken en deze te adviseren. Ook hebben wij alles in huis om uw productiewerk snel en zorgvuldig uit te voeren. Met een goede match tussen opdrachtgevers, werkgevers en werknemers maken allemaal, samen met Provalu, de meerwaarde van werk mogelijk. Meld uzelf en uw eventuele introducé hier snel aan!

Provalu is hét verbindingscentrum voor partners en werkgevers in de Kust-, Duin- en Bollenstreek, voortgekomen uit het samengaan van MareGroep en Servicepunt Werk. Vanuit één loket werken we aan een inclusievere arbeidsmarkt door werk, ontwikkeling en re-integratie mogelijk te maken.

 

Meerwaarde voor iedereen

Werk vormt je, biedt je ervaring, inspiratie en een plek in de gemeenschap. Als je geen werk hebt en verder van de arbeidsmarkt staat, dan wordt voelbaar hoe waardevol werk is. Financieel én sociaal.

De waarde van werk mogelijk maken biedt voordelen voor alle partijen. Social return on investment, maar dan twee kanten op: werkzoekenden gaan een nieuwe levensfase in, er is weer perspectief. De werkgever krijgt de juiste ondersteuning en begeleiding van een van de adviseurs van Provalu en krijgt vervolgens gemotiveerde en unieke medewerkers. En opdrachtgevers wordt werk uit handen genomen; of het nu gaat om inpakwerk, specialistische elektrotechniek, postbezorging of een gedetacheerde schoonmaakmedewerker in uw bedrijf.

Samen geven ze invulling aan een maatschappelijk doel. Tegelijkertijd maken we de Kust-, Duin- en Bollenstreek mooier én inclusiever.

 

Programma:

16.00 – 17.00 uur           Ontvangst bij Provalu

17.00 – 17.15 uur            Welkom door voorzitter Arjan Bakker

17.15 – 17.30 uur            Presentatie directie Provalu

17.30 – 17.50 uur           Pitches enkele werkzoekenden

17.50 – 18.15 uur           Rondleidingen

18.15 – 19.00 uur          Netwerkborrel

19.00 uur                        Einde

 

Locatie en parkeren:

Provalu is gevestigd aan de Nijverheidsweg 22 in Voorhout.

Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

 

Aanmelden:

U kunt uzelf, een eventuele collega en/of introducé tot donderdag 19 januari 2023 HIER AANMELDEN voor het bedrijfsbezoek aan Provalu.

 

Wij zien u graag maandag 23 januari aanstaande bij Provalu in Voorhout.

Het Bestuur KBB

 

 

  Ik meld mij aan voor de bijeenkomst

   

  Bedrijfsnaam*:

  Persoon¹*:

  E-mail¹*:

  Telefoonnummer¹*:

  Persoon²:

  E-mail²:

  Telefoonnummer²:

  Gegevens van de introducé (indien van toepassing):

  Bedrijfsnaam:

  Persoon:

  Adres:

  Postcode:

  Woonplaats:

  E-mail:

  Telefoonnummer:

  « Terug naar het agendaoverzicht

  MENU