Slide background
Slide background
Slide background

17.04.2023 » ‘Bedrijfsbezoek Sikkens in het kader van 70 jaar KBB’ Sikkens / AkzoNobel Sassenheim

‘Bedrijfsbezoek Sikkens in het kader van 70 jaar KBB’ Sikkens / AkzoNobel Sassenheim

Alweer een héél bijzondere KBB-bijeenkomst. Op maandag 17 april a.s. zijn we te gast bij AkzoNobel in Sassenheim of, zoals wij dit in onze streek nog zeggen ‘Sikkens’. Deze extra bijeenkomst zal bestaan uit twee delen. Eerst staan we stil bij het 70-jarig bestaan van onze vereniging. Voorzitter Arjan Bakker zal vertellen over het ontstaan van de KBB en haar geschiedenis vanaf 1952 tot heden. Er zal op een memorabele wijze worden stilgestaan bij de afsluiting van ‘de eerste 70 jaar KBB’. 

Aansluitend de bedrijfspresentatie van AkzoNobel.

AkzoNobel is al meer dan 200 jaar pionier in een wereld vol mogelijkheden voor perfecte afwerkingen. De kans is groot dat de producten altijd dicht in de buurt zijn. Men is er met recht trots op dat klanten van over de hele wereld vertrouwen op de eersteklas merken en producten, waaronder Flexa, Sikkens, Dulux, International en Interpon. Ze zijn dan ook actief in meer dan 150 landen en willen wereldwijd leider worden in haar industrie, als meest duurzame verfbedrijf dat al ruim twee eeuwen kleur geeft aan de toekomst!

AkzoNobel in Sassenheim produceert de bekende merken als Lesonal, Dynacoat en natuurlijk Sikkens voor de autoherstelmarkt, vliegtuigen en superjachten. Van de 1.300 medewerkers dragen er circa 350 zorg voor de productie en distributie van verven en lakken, ruim 360 medewerkers werken binnen de diverse laboratoria en ongeveer 590 in de functiegebieden marketing, verkoop, (financiële) administratie, HR en facilitaire en ondersteunende diensten. Herbert van der Donk, Site Director locatie Sassenheim verzorgt de presentatie van algemene introductie van AkzoNobel en de locatie Sassenheim in het bijzonder. Wijnand Bruinsma en André van Linden, zijnde de Director Sustainability en R&D Director nemen ons in hun presentaties mee naar de wereld van duurzaamheid en research in de verfindustrie en geven een inkijk in de innovaties voor de toekomst.

Programma 17 april

16:00–17:00 uur ontvangst met lekkers
17:00–17:20 uurpresentatie Arjan Bakker, 70 jaar geschiedenis KBB
17:20–17.30 uur huldemoment ter afsluiting eerste 70 jaar KBB
17:30–17:50 uurintroductie AkzoNobel/Sikkens door Herbert van der Donk
17:50–18:10 uurduurzaamheid in de verfindustrie door Wijnand Bruinsma
18:10–18:30 uurresearch en innovaties voor de toekomst door André van Linden
18.30–19:30 uurafsluiting met borrel (alcoholvrij), hapjes en een verrassing

Locatie en parkeren:

AkzoNobel Sassenheim is gelegen aan de Rijksstraatweg 31 Sassenheim. Er is op het eigen terrein ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Aanmelden:

U kunt uzelf en eventuele collega of introducé vóór donderdag 13 april a.s. aanmelden door onderstaand formulier in te vullen.

LET OP! U dient er rekening mee te houden dat iedere bezoeker die op het terrein AkzoNobel komt zich moeten kunnen legitimeren. Zorg er dus voor dat u een ID bij zich heeft.

 

 

  Ik meld mij aan voor de bijeenkomst

   

  Bedrijfsnaam*:

  Persoon¹*:

  E-mail¹*:

  Telefoonnummer¹*:

  Persoon²:

  E-mail²:

  Telefoonnummer²:

  Gegevens van de introducé (indien van toepassing):

  Bedrijfsnaam:

  Persoon:

  Adres:

  Postcode:

  Woonplaats:

  E-mail:

  Telefoonnummer:

  « Terug naar het agendaoverzicht

  MENU