Slide background
Slide background
Slide background

17.06.2024 » ‘Bedrijfsopvolging bij familiebedrijven’

‘Bedrijfsopvolging bij familiebedrijven’

Op maandag 17 juni 2024 zijn we te gast bij Moore MKW accountants en adviseurs in Noordwijk. De vestiging in Noordwijk is één van de 19 vestigingen van Moore MKW, een organisatie met meer dan 1.000 medewerker in Nederland. Bij Moore MKW worden ondernemers ondersteund en geadviseerd bij alle vraagstukken waar zij mee te maken krijgen, waaronder op de reguliere vakgebieden accountancy, belastingen, personeel en salaris. Maar ook bij niet alledaagse vraagstukken kan de ondernemer bijgestaan worden, bijvoorbeeld bij het aanvragen van (complexe) financieringen en de begeleiding bij de aan- en verkoop van ondernemingen. Onder het motto ‘Samen toekomstbestendig’ wil Moore MKW bijdragen aan persoonlijk geluk, zakelijk succes én onze samenleving.

De adviseurs van Moore MKW Corporate Finance zijn dagelijks bezig met het begeleiden van ondernemers bij aan- en verkoop van hun onderneming. Een veelheid aan vragen moet hierbij beantwoord worden. Wat gaat er overgedragen worden? Aan wie? Wat is de waarde? Wat is de prijs? Hoe gaat dit betaald c.q. gefinancierd worden? Blijft de “oude generatie” nog even betrokken, en zo ja, voor hoe lang? Met een landelijk team van 24 specialisten, waaronder, waaronder 7 register valuators worden ondernemers begeleidt in soms complexe processen.

Ook veel familiebedrijven in het MKB krijgen vroeg of laat te maken met bedrijfsopvolging. Jan van Duijn was samen met de broers Jan en Hans van Rhijn vele jaren eigenaar van Van Rhijn Bouw BV, in deze streek een gerenommeerd bouw- en ontwikkelingsbedrijf. Per 1 januari 2021 hebben zij de onderneming overgedragen aan de volgende generatie. Moderator Arie Lengkeek gaat met Jan in gesprek over alle eerdergenoemde facetten die bij dit proces horen.

Programma

16:00 – 17:00 uur  ontvangst
17:00 – 17:05 uur  welkom door voorzitter Arjan Bakker

17:05 – 17:20 uur  presentatie Aldwin Heijns, Moore MKW CorporateFinance
17:20 – 18:15 uur  tweegesprek Jan van Duijn en Arie Lengkeek overtraject bedrijfsopvolging bij Van Rhijn Bouw B.V. met gelegenheid tot het stellen van vragen
18:15 – 19:30 uur  netwerkborrel met buffet
19:30 uur               einde

 

 

  Ik meld mij aan voor de bijeenkomst

   

  Bedrijfsnaam*:

  Persoon¹*:

  E-mail¹*:

  Telefoonnummer¹*:

  Persoon²:

  E-mail²:

  Telefoonnummer²:

  Gegevens van de introducé (indien van toepassing):

  Bedrijfsnaam:

  Persoon:

  Adres:

  Postcode:

  Woonplaats:

  E-mail:

  Telefoonnummer:

  « Terug naar het agendaoverzicht

  MENU