Slide background
Slide background
Slide background

20.01.2020 » Bijeenkomst ma. 20 janauri – Zero emissie; bewonder werelds snelste waterstof-elektrische auto

Op maandag 20 januari 2020 krijgen we een spectaculaire presentatie van het Forze Hydrogen Electric Racing Team. Dit raceteam van TU-Delft houdt zich sinds 2007 bezig met de ontwikkeling van op waterstof aangedreven raceauto’s, met als doel: schoon vervoer in de toekomst met puur water als enige uitstoot. De state-of-the-art raceauto die ze mee nemen naar de presentatie heeft zowel het ronde record op circuit Zandvoort als op de Nürburgring. U kunt zichzelf en een eventuele introducé HIERONDER AANMELDEN voor de bijeenkomst en het diner.

Momenteel gaat de Forze VII de strijd aan met conventionele verbrandingsmotoren. Met de High-end technologieën en innovatieve ontwerpen, laat het team zien wat de potentie is van deze schone manier van rijden.

De inleiding van de presentatie van team Forze zal gedaan worden door ons KBB-lid Ben van Berge Henegouwen van West-End. Ben is nauw betrokken bij de ontwikkelingen en de bouw van de raceauto.

Programma 20 januari a.s.:
16.00-17.00 Ontvangst
17.00-17.10 Welkom door voorzittter Arjan Bakker
17.10-18.00 Presentatie door Ben van Berge Henegouwen van Machinefabriek West End
18.00-19.00 Netwerkborrel
19.00-20.30 Diner, indien aangemeld (ook voor introducés)
20.30           Einde

Aanmelden:
U kunt uzelf, een eventuele collega en/of introducé HIERONDER AANMELDEN voor de bijeenkomst en/of het aansluitende diner. Aan het diner zijn voor u als lid geen kosten verbonden. Voor een introducé of 2e persoon van het bedrijf worden de dinerkosten in rekening gebracht. Bij afmelding uiterlijk vrijdag 17 januari vóór 17.00 u. worden geen kosten voor het diner in rekening gebracht. Daarna moeten wij € 45,00 p.p. exclusief BTW voor het diner aan u doorbelasten.

Locatie en parkeren:
Hotel Van der Valk Sassenheim is gelegen aan de A44 en er is bij het hotel voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Wij zien u graag maandag 20 januari 2020 in Hotel van der Valk en wensen u voor nu hele fijne Feestdagen en een voorspoedig 2020.

Het Bestuur KBB

 

 

Ik meld mij aan voor de bijeenkomst

 

Bedrijfsnaam*:

Persoon¹*:

E-mail¹*:

Telefoonnummer¹*:

Persoon²:

E-mail²:

Telefoonnummer²:

Gegevens van de introducé (indien van toepassing):

Bedrijfsnaam:

Persoon:

Adres:

Postcode:

Woonplaats:

E-mail:

Telefoonnummer:

 

*Per bedrijf is één diner (1e persoon) gratis met in achtname van de volgende regels:
– Voor de aanmelding van een 2e persoon voor het diner ontvangt u een nota van € 45,-
– Indien u zich niet uiterlijk de vóór de vrijdag van de bijeenkomst afmeldt voor het diner (d.w.z. vóór reservering van onze kant) zal het door u opgegeven aantal diners in rekening worden gebracht. (€ 45,- per diner, dit geldt ook voor de 1e persoon.)
– Heeft u zich niet aangemeld voor het diner maar blijft u toch eten, dan wordt het diner alsnog in rekening gebracht (€ 45,- per diner, dit geldt ook voor de 1e persoon.)

« Terug naar het agendaoverzicht

MENU