Slide background
Slide background
Slide background

11.09.2023 » Uitvoeringsagenda Duin en Bollenstreek

Uitvoeringsagenda Duin en Bollenstreek

Op maandag 11 september a.s. zijn onze gastsprekers: Kees van der Zwet, wethouder gemeente Lisse en Roberto ter Hark, wethouder gemeente Noordwijk. Zij gaan in op het thema “Een gezonde, vitale en energieke Duin en Bollenstreek.” In deze presentatie krijgt u een duidelijke uitleg over de gezamenlijke ambities van de regio. Zoals goed wonen en werken, de bereikbaarheid, een duurzame economie en een brede welvaart voor iedereen. Onderwerpen die al sinds 1952 met regelmaat terugkomen op de agenda van onze KBB-bijeenkomsten. De presentatie vindt plaats op onze vaste locatie bij Hotel Van der Valk in Sassenheim, aanvang 16:00 uur. Meld u aan via www.kb-b.nl/agenda. Introducés zijn zoals altijd welkom!

De overheid, bedrijven en instellingen staan samen aan de lat voor onze brede welvaart en de toekomstbestendigheid van de streek. In 2022 brachten de vijf gemeenten van de Duin en Bollenstreek een Regionale Uitvoeringsagenda naar buiten. Met het document beschrijven zij de richting voor de toekomst van onze streek en formuleren zij de verschillende ambities. Gemeente Hillegom, Lisse, Katwijk, Noordwijk en Teylingen pakken met ondernemers en (onderwijs)instellingen de verschillende onderwerpen samen op. Omdat iedere gemeente een eigen agenda met prioriteiten heeft, is een onderlinge goede en gestructureerde samenwerking een must. Inhoudelijk is er veel consensus wat tot een herkenbare agenda leidde. Beide sprekers gaan in op de gezamenlijke ambities voor de vijf gemeenten, waarbij ook stil wordt gestaan bij het spanningsveld behoud en ontwikkeling. Een presentatie over de kansen en bedreigingen voor de streek. Het belooft met dit thema een boeiende bijeenkomst te worden. Stof genoeg om tijdens het diner nog verder over na te praten.

Programma 11 september

16:00 – 17:00 uur inloop / ontvangst
17:00 – 17:10 uur welkom en bestuur mededelingen door voorzitter Arjan Bakker
17:10 – 18:15 uur presentatie Kees van der Zwet wethouder gemeente Lisse en Roberto Ter Hark wethouder gemeente Noordwijk
18:15 – 19:00 uur netwerkborrel
19:00 – 20:30 uur diner, indien aangemeld (ook voor introducés)
20:30 uur einde

Locatie en parkeren:

Hotel Van der Valk Sassenheim is gelegen aan de A44 en er is bij het Hotel voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Wij zien u graag maandag 11 september aanstaande bij Van der Valk in Sassenheim,

 

 

  Ik meld mij aan voor de bijeenkomst

   

  Bedrijfsnaam*:

  Persoon¹*:

  E-mail¹*:

  Telefoonnummer¹*:

  Persoon²:

  E-mail²:

  Telefoonnummer²:

  Gegevens van de introducé (indien van toepassing):

  Bedrijfsnaam:

  Persoon:

  Adres:

  Postcode:

  Woonplaats:

  E-mail:

  Telefoonnummer:

   

  *Per bedrijf is één diner (1e persoon) gratis met in achtname van de volgende regels:
  – Voor de aanmelding van een 2e persoon voor het diner ontvangt u een nota van € 45,-
  – Indien u zich niet uiterlijk de vóór de vrijdag van de bijeenkomst afmeldt voor het diner (d.w.z. vóór reservering van onze kant) zal het door u opgegeven aantal diners in rekening worden gebracht. (€ 45,- per diner, dit geldt ook voor de 1e persoon.)
  – Heeft u zich niet aangemeld voor het diner maar blijft u toch eten, dan wordt het diner alsnog in rekening gebracht (€ 45,- per diner, dit geldt ook voor de 1e persoon.)

  « Terug naar het agendaoverzicht

  MENU