Slide background
Slide background
Slide background

25 januari 2016 – Bekende Trendwatcher Adjiedj BAKAS bij KBB

25 januari 2016 – Bekende Trendwatcher Adjiedj BAKAS bij KBB

De bijeenkomst op maandag 25 januari 2016  op onze nieuwe vaste locatie, hotel Van der Valk in Sassenheim belooft een bijzondere bijeenkomst te worden. Het is ons gelukt om niemand  minder dat de zeer bekende TRENDWATCHER Adjiedj BAKAS als spreker voor deze bijeenkomst te strikken. Ieder jaar zet hij in z’n trendboeken op een rij wat hij voor het jaar verwacht. Zo ook voor 2016 en op onze bijeenkomst zal hij ons – als een van de eersten – op zijn scherpe, maar altijd dynamische en humoristische wijze de trends voor 2016 uit de doeken doen.  Hier wilt u ongetwijfeld graag bij zijn en raden u aan zich HIER SNEL AAN TE MELDEN. Neem ook vooral een introducé mee naar deze zeer interessante bijeenkomst. Zij zijn van harte welkom.

BAKAS is een veelgevraagd spreker op congressen, evenementen en seminars . Zijn energieke, positieve presentaties worden op maat van het publiek gesneden. Bakas is soms provocerend en altijd positief, juist in deze tijden van economische verandering. Volgens hem hebben we nu niet te maken met een crisis, maar met een nieuwe werkelijkheid. In zijn handzame en toegankelijke trendboekem zet hij ieder jaar op een rij wat hij voor dat jaar aan trends verwacht. Zijn motto is: “Alleen tegenwind brengt een vlieger omhoog.”

Het programma:
16.00 u. Ontvangst
17.00 u. Opening met korte terug- en vooruitblik door de voorzitter, Arjan Bakker
17.10  u. Start presentatie Trendwatcher Adjiedj BAKAS – over de trends 2016
17.50 u. Einde presentatie
18.00 u. Borrel en netwerken
19.00 u. Start diner ook voor introducés indien aangemeld

Aanmelden:
U kunt uzelf, eventuele collega en introducé aanmelden voor de bijeenkomst en/of het aansluitende diner.

Locatie:
Hotel Van der Valk is gelegen aan de A44 in Sassenheim en er is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Voor meer informatie www.hotelsassenheim.nl

Fotoalbum

Bekijk het volledige fotoalbum »

« Terug naar het nieuwsoverzicht

MENU