Slide background
Slide background
Slide background

Drie Nominaties KBB Award 2017 uitgereikt aan bedrijven in Duin- en Bollenstreek.

Drie Nominaties KBB Award 2017 uitgereikt aan bedrijven in Duin- en Bollenstreek.

Fotobijschrift: De trotse genomineerden nemen hun Nominatie voor de  KBB Award 2017 in ontvangst uit handen van de KBB vice-voorzitter Coco Meeldijk en juryvoorzitter Carla Kieft-Schrama (vlnr. Carla Kieft-Schrama (jury), Peter van Duijvenbode, Jantine Star-Heemskerk en Cor Heemskerk (Heemsterk fresh & easy) Maarten Verschoor (M. Verschoor B.V.), Martijn van den Berg (Vesper Hotel), Erik Hans van de Kop (M. Verschoor B.V.) en Coco Meeldijk, vice-voorzitter KBB.

Drie bedrijven uit de Duin- en Bollenstreek ontvingen de Nominatie KBB Award 2017 uit handen van Coco Meeldijk, vice-voorzitter Kring Bedrijven Bloembollenstreek (KBB) en de juryvoorzitter Carla Kieft-Schrama. Dit zijn de bedrijven Heemskerk Fresh & Easy uit Rijnsburg, M. Verschoor B.V. uit Sassenheim en Vesper Hotel uit Noordwijk. Zij zullen maandag 27 maart aanstaande in hotel/casino Van der Valk in Sassenheim strijden om de KBB Award 2017. Andy Houtkamp, o.a. bekend als radio commentator van ‘Langs de Lijn’, is dagvoorzitter. De KBB Award wordt tweejaarlijks  uitgereikt aan een bedrijf in de regio dat op een positieve en bijzondere wijze onderscheidend onderneemt.

 De KBB AWARD-verkiezing wordt al vele jaren door de KBB georganiseerd. Coco Meeldijk, vice-voorzitter, ziet de Award als een waardering voor bedrijven in de regio en als een stimulans om zich positief te onderscheiden. Niet in de laatste plaats is het een waardering voor het rijk geschakeerde bedrijfsleven in de regio Duin- en Bollenstreek. Veel mooie bedrijven zijn eerder winnaar geweest.

De KBB Award 2015 ging naar Schuitemaker’s Vishandel b.v. te Katwijk.

Jurering en finale

Bij de beoordeling kijkt de ervaren jury, onder leiding van Carla Kieft-Schrama, naar aspecten als: ondernemerschap, innovatie, duurzaamheid, M.V.O., personeel, kwaliteit en bedrijfsvoering. Uit een groslijst van bedrijven die zijn aangedragen door de leden komen uiteindelijk drie genomineerde bedrijven naar voren, die nog eens op alle aspecten door de jury grondig worden doorgezaagd. Maandag 27 maart a.s. vindt dan de finale plaats in Hotel Van der Valk Sassenheim-Leiden. Dan geven de drie genomineerde bedrijven een presentatie aan de jury en de zaal (red. ca. 150 KBB-leden en hun introducés), waarna de jury zich terugtrekt om definitief te bepalen wie de winnaar wordt. Tevens wordt de zaal gevraagd ook haar oordeel te geven middels stembriefjes.

Bijwonen finale op maandag 27 maart a.s.

De KBB AWARD wordt tweejaarlijks uitgereikt aan een bedrijf in de regio dat op een positieve en bijzondere wijze onderscheidend onderneemt. MELD U HIER SNEL AAN VOOR DE FINALE. Het is een open bijeenkomst en wij nodigen u uit om vooral ook introducé(s) mee te nemen. Die is/zijn van harte welkom.

« Terug naar het nieuwsoverzicht

MENU