Slide background
Slide background
Slide background

Grote belangstelling voor presentatie Trendwatcher Bakas

Grote belangstelling voor presentatie Trendwatcher Bakas

De eerste meeting op de nieuwe vaste KBB-locatie, hotel Van der Valk in Sassenheim, was een groot succes. Meer dan 160 ondernemers, leden, introducés, burgemeesters en wethouders genoten van  de sprankelende gastspreker, trendwatcher Bakas.  Gedurende een wervelende presentatie strooide hij zijn trends 2016 kwistig in het rond, ondersteund door filmpjes en ander beeldmateriaal. Af en toe de grenzen van het toelaatbare aanrakend.

Het jaar van de Aap belooft volgens Bakas nogal wat. Zijn hoofdboodschap is: niet treuzelen, de tijd gaat snel. Zoek vooral de samenwerking en probeer het niet allemaal zelf te doen. Inkopen die kennis en ervaren ondernemers, laat je vooral inspireren door jonge mensen. Ook maakte hij duidelijk onder het mom van Israelisering, dat oorlogsdreiging of terrorisme ook creatief maakt. Er zijn nergens zoveel innovaties en start ups als in Israël dat deze dreigingen altijd voelt.  Ook zal het werk beter verdeeld moeten worden. Iedereen drie dagen werken en meer tijd om te genieten. En zo ging hij wel even door.

Bakas gaf voldoende stof tot napraten en dat gebeurde dan ook uitgebreid tijdens de aansluitende netwerkborrel. Om ca. 19.00 u. gingen 81 leden en gasten aan tafel om te genieten van het uitstekend verzorgde buffet door de koks van hotel Van der Valk. Rond de klok van half tien verlieten de meeste gasten het restaurant, niet nalatend het bestuur enthousiast te bedanken voor de geslaagde bijeenkomst en ook de keuze van de nieuwe locatie. Een nieuw jaar een nieuw elan voor de KBB.

Geïnteresseerd in het nieuwe boek Trends 2016 van Bakas voor € 9,95 incl. BTW.  Of zijn andere nieuwe boek Kapitalisme & Slowbalisering. Bestellen kan hier.

Lees hier het artikel over Bakas dat onlangs in de Volkskrant is gepubliceerd.

Fotoalbum

Bekijk het volledige fotoalbum »

« Terug naar het nieuwsoverzicht

MENU