Slide background
Slide background
Slide background

Heemskerk fresh & easy WINNAAR KBB Award 2017

Heemskerk fresh & easy WINNAAR KBB Award 2017

Sassenheim, 27 maart 2017 – Jantine Star-Heemskerk, commercieel directeur van Heemskerk fresh & easy uit Rijnsburg nam gisteren onder grote belangstelling de KBB Award 2017 in ontvangst uit handen van Coco Meeldijk, vice-voorzitter van de KBB (Kring Bedrijven Bloembollenstreek). Het bedrijf heeft zich bewezen op het gebied van ondernemerschap sinds de start door vader Willem Heemskerk, die ook aanwezig was. Waarna de huidige generatie onder leiding van Cor Heemskerk vanaf 1989 voor verdere uitbouw van het prachtige bedrijf heeft gezorgd. Zij verzorgen/maken onder andere in hun moderne productiefaciliteit in Rijnsburg dagelijks grote hoeveelheden fresh food, zoals verse gesneden groenten, maaltijden en maaltijdsalades die we allemaal dagelijks terugvinden in de schappen in van onze supermarkt. Bij het mooie bedrijf werken circa 900 medewerkers.

Samen streden zij met de andere genomineerden, M. Verschoor B.V. uit Sassenheim en Vesper Hotel uit Noordwijk om de KBB Award 2017. Alle drie prachtige ondernemingen waar de Duin- en Bollenstreek trots op kan zijn. Echte ‘Parels’ van de Duin- en Bollenstreek.

 Tijdens een spetterende finale, haalden de drie genomineerde bedrijven alles uit de kast om aan de jury en de zaal hun bedrijven op z’n best over het voetlicht te brengen. Coco Meeldijk, vice-voorzitter KBB: “Fantastisch, wat een bedrijven! Eigenlijk verdienen alle drie de KBB Award, maar… we moeten kiezen. En dat is voor de jury, onder leiding van Carla Kieft altijd een hele opgave. Bij de beoordeling wordt gekeken naar aspecten als: ondernemerschap, innovatie, duurzaamheid M.V.O., personeel, kwaliteit en bedrijfsvoering.” Dat de prijs tot de verbeelding spreekt in de regio kwam duidelijk naar voren uit het feit dat meer dan 100 ondernemers en politieke vertegenwoordigers uit de Duin- en Bollenstreek bij de finale aanwezig waren.

De KBB Award-verkiezing wordt al vele jaren door de KBB georganiseerd. Coco Meeldijk, vice-voorzitter: “De KBB ziet de Award als een waardering voor bedrijven in de regio en als een stimulans om zich positief te onderscheiden. Niet in de laatste plaats is het een waardering voor het rijk geschakeerde bedrijfsleven in regio Duin- en Bollenstreek. Veel mooie bedrijven zijn eerder winnaar geweest.”

Fotoalbum

Bekijk het volledige fotoalbum »

« Terug naar het nieuwsoverzicht

MENU