Slide background
Slide background
Slide background

WELK BEDRIJF NOMINEERT U VOOR DE KBB AWARD 2019?

WELK BEDRIJF NOMINEERT U VOOR DE KBB AWARD 2019?

PARELS VAN DE DUIN- EN BOLLENSTREEK

Welke bedrijven nomineert u nog voor de prestigieuze KBB Award 2019? Dat is onze concrete vraag aan u als KBB-lid. Er is al een mooi aantal bedrijven genomineerd, waarvoor onze hartelijke dank. We gaan donderdag 11 oktober a.s. sluiten en de namen doorgeven aan de jury, die onder leiding  van Carla Kieft-Schrama aan de slag gaat met de eerste selectie. Nomineren kan via info@kb-b.nl.

De KBB Ward
Ieder oneven jaar organiseert de Kring Bedrijven Bloembollenstreek deze bedrijvencompetitie, waarbij aan de winnaar de begeerde KBB-Award wordt toegekend. En het winnende bedrijf ook volop profiteert van de publiciteit die dit voor hun tot gevolg heeft.

Winnaar 2017:
In 2017 ging Heemskerk fresh & easy uit Rijnsburg met de eer strijken. Een echte Parel van De Bollenstreek waar wij, de KBB-leden in september jl. tijdens het interessante bedrijfsbezoek nog eens extra konden bevestigen dat zij de KBB Award 2017 dubbel en dwars verdienden.

Wie komen er in aanmerking?
Voor nominatie komen in aanmerking alle succesvolle bedrijven (dus ook niet KBB-leden) in De Duin- & Bollenstreek die zich in positieve zin onderscheiden. Bijvoorbeeld door hun positie in de markt, de bedrijfsvoering, aandacht voor kwaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen en personeelsbeleid. Dus kent u bedrijven in uw omgeving, die naar uw mening in aanmerking komen, meld die dan uiterlijk donderdag 11 oktober a.s. aan.

De uitslag van de competitie en de winnaar van de KBB Award 2019 zullen bekend worden in de finale op maandag 28 januari 2019. Dan strijden de drie overgebleven bedrijven om de eer van de KBB Award 2019. U ontvangt hierover t.z.t. meer informatie.

Wij zien uw aanmeldingen graag  tegemoet via info@kb-b.nl uiterlijk donderdag 11 oktober a.s.

Graag weer tot maandag 26 november bij onze volgende bijeenkomst met als gastspreker Peter de Mönnink, CEO van Talpa TV.

UW BESTUUR KBB

« Terug naar het nieuwsoverzicht

MENU