Slide background
Slide background
Slide background

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!

Eindelijk konden de ondernemers, leden van de KBB weer bij elkaar komen. En de 1e bijeenkomst  van 2022 op maandag 14 maart was gelijk  weer een informatieve een leerzame KBB bijeenkomst in de vertrouwde omgeving bij Van der Valk in Sassenheim. Wat een energie ging er weer uit van de ruim 40 aanwezigen. Elkaar ontmoeten, van gedachten wisselen, wat heerlijk na alle onderbrekingen van de afgelopen jaren!

Het was ook een zeer informatieve bijeenkomst, met als centraal thema: wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Young PWR gaf een interactieve presentatie over de verschillen in werkbeleving en motivatie die jongere en de oudere generaties steeds meer van elkaar scheiden. Dat moet natuurlijk niet gebeuren. Immers we moeten samen verder. Het goed rekening houden met de ‘Generatie Z’ en hoe hen op te nemen in bedrijven gaf veel stof tot nadenken bij de leden. En komt ongetwijfeld verder ter sprake bij hun bedrijven.

Tijdens het aansluitende diner was het duidelijk dat de leden echt geïnspireerd waren over het onderwerp om verschillende generaties goed te laten functioneren in bedrijven.

Goed om weer live met elkaar in gesprek te zijn!

« Terug naar het nieuwsoverzicht

MENU