Slide background
Slide background
Slide background

2016, een nieuw jaar, een nieuwe start! Hotel Van der Valk in Sassenheim, de nieuwe KBB-netwerklocatie

2016, een nieuw jaar, een nieuwe start!  Hotel Van der Valk in Sassenheim, de nieuwe KBB-netwerklocatie

Het doet ons, uw KBB-bestuur, plezier u mee te delen dat gekozen is voor een nieuwe vaste netwerklocatie. Troffen wij elkaar tot op heden bij De Witte Raaf in Noordwijk, vanaf januari 2016 is dit het geheel vernieuwde Hotel Van der Valk te Sassenheim.  Een moderne locatie met een zakelijke uitstraling en prachtige zalen en restaurant. Een locatie die ook volledig aansluit bij de ingezette plannen om de KBB weer sterk op de kaart te zetten als regionaal ondernemersnetwerk. Dit door onze leden goede actuele onderwerpen en ook sprekers van formaat aan te bieden. En de wens om ons netwerk ook voor de jongere en vrouwelijke ondernemers aantrekkelijk te maken. Wij vertrouwen erop dat deze nieuwe locatie u snel vertrouwd en prettig zal aanvoelen.

Maandag 25 januari is onze eerste bijeenkomst in 2016 bij Hotel Van der Valk in Sassenheim.
Zet datum alvast vanaf 16.00 u. in uw agenda. Niemand minder dan de bekende trendwatcher en spreker Adjiedj BAKAS geeft ons als een van de eerste inzage in de Trends 2016.

Een dezer dagen ontvangt u de uitgebreide uitnodiging en de mogelijkheid om u aan te melden. Ook introducés zijn van harte welkom bij deze bijzondere bijeenkomst.

Hotel van der Valk is gelegen aan de A44 in Sassenheim en er is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Voor meer informatie www.hotelsassenheim.nl

Graag maken wij van deze gelegenheid gebruik om u fijne Kerstdagen en een mooi 2016 toe te wensen!

In ieder geval tot maandag 25 januari aanstaande in Hotel Van der Valk.
UW BESTUUR KBB

setcard 5 mtw_0067 _Z1P2335 _Z1P2303 _Z1P1469a

« Terug naar het nieuwsoverzicht

MENU