Slide background
Slide background
Slide background

Een korte terugblik op 2023

Een korte terugblik op 2023

Beste KBB leden,

Een korte terugblik op 2023. Een jaar waar we als KBB weer vol gas konden geven en waarbij alle bijeenkomsten ook weer als vanouds, dus zonder hinder van vervelende virussen, doorgang konden vinden. Kortom een heerlijk verenigingsjaar dat startte in januari met een bedrijfsbezoek aan Provalu in Voorhout. Maart stond in het teken van de alweer 32e editie van de KBB-award. Wat een pareltjes uit onze streek hadden we op 23 maart op het podium staan! Dit was ook het jaar waar we ons 70-jarig bestaan vierde. Een memorabele bijeenkomst in april, gevierd bij ons charter-lid ‘Sikkens’ waar we opgericht zijn. Zes directeuren uit dit bedrijf hebben ons een halve eeuw (KBB-voorzitterschap van 1952 tot 1998) door de tijd geloodst.

Juni het bedrijfsbezoek aan West End in Lisse. Prachtig die veelgehoorde uitspraak van de leden tijdens dit bezoek, “wist niet dat dit allemaal in onze streek geproduceerd wordt”. En ja, dit is wat die bezoeken zo leuk en interessant maakt.

September lieten we ons op de thuisbasis van Van der Valk in Sassenheim bijpraten door bestuurders uit de streek over de vernieuwde uitvoeringsagenda van de Duin en Bollenstreek. Qua onderwerp weer eens de diepte in en na afloop stof genoeg om het er met elkaar de komende paar jaar nog eens over te hebben.

Het jaar hebben we afgesloten bij Landgoed & Golfbaan Tespelduyn in Noordwijkerhout. Een bedrijfsbezoek bij een goede bekende van vele leden en Finalist van de KBB-award dit jaar. Toch ook hier weer een verrassende bijeenkomst een prachtige inkijk in de organisatie. Een mooie afsluiting van 2023 dat tijdens alle bijeenkomsten meerdere hoogtepunten kende.

Nu op naar 2024. Uw bestuur heeft al meerdere bijeenkomsten georganiseerd zoals MoCa op 29 januari en HPO / HPS op 18 maart. Wilt u weten waar deze afkortingen voor staan? De uitnodigingen komen uw kant op waarna u zich kan aanmelden om erbij te zijn!

Graag zien wij u bij de komende bijeenkomsten, voor nu wensen wij u alvast fijne feestdagen en voorspoedig 2024,

 

Namens het KBB-bestuur

 

Arjan Bakker

Voorzitter KBB

« Terug naar het nieuwsoverzicht

MENU