Slide background
Slide background
Slide background

Kring Bedrijven Bollenstreek lanceert nieuwe website

Kring Bedrijven Bollenstreek lanceert nieuwe website

De Kring Bedrijven Bollenstreek (KBB) heeft met ingang van 1 november 2013 een nieuwe website gelanceerd. De nieuwe website is ontwikkeld door Pebbler en voldoet aan de nieuwste richtlijnen van efficiënte website communicatie, overzichtelijkheid en functionaliteit.

De KBB is volop actief in de regio voor haar leden en gaat met haar tijd mee. Vandaar ook de lancering van een nieuwe website. Naast het profiel van de netwerkorganisatie, treft de websitebezoeker ook de complete ledenlijst aan alsmede een fotogalerij met reportages van de meeste recente activiteiten. Daarnaast worden op de nieuwspagina van de website ook laatste publicaties en activiteiten van de KBB getoond. De website is ontwikkeld door Pebbler uit Katwijk – een dochteronderneming van Dune Reclamebureau – en is gebouwd volgens de laatste standaard. Zo is de website voorzien van een responsive design. Dat betekent dat de website zich automatisch aanpast naar het scherm waarop het bekeken wordt (PC, tablet of mobiele telefoon). Gezien het feit dat het internetgebruik op tablets en met name mobiele telefoons de laatste jaren enorm is toegenomen, is dit geen overbodige luxe.
De nieuwe website, waarvan de styling ook zal worden doorgevoerd in de periodieke digitale nieuwsbrief aan de leden van de KBB, is met ingang van 1 november 2013 gelanceerd en wordt op de aanstaande KBB-bijeenkomst van maandag 18 november aan de leden gepresenteerd.

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht

MENU