Slide background
Slide background
Slide background

Nominaties KBB Award 2015 uitgereikt

Nominaties KBB Award 2015 uitgereikt

Strijd om de (28editie)  KBB Award 2015 maandag 26 januari aanstaande in Noordwijk

Drie Nominaties KBB Award 2015 uitgereikt aan bedrijven in Duin- en Bollenstreek.

Noordwijk,  9 januari 2015 – Drie bedrijven uit de Duin- en Bollenstreek ontvingen de Nominatie KBB Award 2015 uit handen van Arjan Bakker, voorzitter Kring Bedrijven Bloembollenstreek (KBB) en de juryvoorzitter Carla Kieft-Schrama. Dit zijn de bedrijven Schuitemakers Vishandel b.v. uit Katwijk, C.J. Duivenvoorde Grond-, Weg- en Waterwerken b.v. uit Noordwijkerhout en Scotch Whisky International b.v. uit Sassenheim. Zij zullen maandag 26 januari aanstaande in hotel/restuarant De Witte Raaf te Noordwijk strijden om de KBB Award 2015. Allard Kalff, TV-presentator van onder andere de Formule 1 en de Dakar Rally is dagvoorzitter. De KBB Award wordt tweejaarlijks  uitgereikt aan een bedrijf in de regio dat op een positieve en bijzondere wijze onderscheidend onderneemt.

De KBB AWARD-verkiezing wordt al vele jaren door de KBB georganiseerd. Arjan Bakker, voorzitter: “De KBB  ziet de Award als een waardering voor bedrijven in de regio en als een stimulans om zich positief te onderscheiden. Niet in de laatste plaats is het een waardering voor het rijk geschakeerde bedrijfsleven in regio Duin- en Bollenstreek. Veel mooie bedrijven zijn eerder winnaar geweest.”
De KBB Award 2013 ging naar Van der Deijl Roses uit Noordwijk. Zij kweken
rozen in Equador en Ethiopië en transporteren deze naar Noordwijk. Het bedrijf verhandelt deze op  innovatieve en vernieuwende wijze en bovendien maatschappelijk verantwoord

Jurering en finale
Bij de beoordeling kijkt de ervaren jury, onderleiding van Carla Kieft-Schrama naar aspecten als: ondernemerschap, innovatie, duurzaamheid M.V.O., personeel, kwaliteit en bedrijfsvoering. Uit een groslijst van bedrijven die zijn aangedragen door de leden komen uiteindelijk drie genomineerde bedrijven naar voren, die nog eens op alle aspecten door de jury grondig worden doorgezaagd. Maandag 26 januari a.s. vindt dan de finale plaats in De Witte Raaf te Noordwijk. Dan geven de drie genomineerde bedrijven, Schuitemaker’s Vishandel b.v. uit Katwijk, C.J. Duivenvoorde Grond-, Weg- en Waterwerken b.v. uit Noordwijkerhout en Scotch Whisky International b.v. uit Sassenheim een presentatie aan de jury en de zaal (red. 2013 – ca. 100 KBB-leden en hun introducés), waarna de jury zich terugtrekt om definitief te bepalen wie de winnaar wordt. Tevens wordt de zaal gevraagd ook haar oordeel te geven middels stembriefjes.

Bijwonen finale 26 januari
Ook niet leden van de KBB zijn van harte uitgenodigd als introducé aanwezig te zijn. Aanmelden kan via de website www.kb-b.nl of via info@kb-b.nl

Fotoalbum

Bekijk het volledige fotoalbum »

« Terug naar het nieuwsoverzicht

MENU