Slide background
Slide background
Slide background

KBB Award 2023 een terugblik

KBB Award 2023 een terugblik

13 maart 2023. De grande finale van de KBB-award. De 32e editie alweer. Het werd zoals verwacht een geweldige dag met bijzonder knappe bedrijfspresentaties. De drie genomineerde bedrijven, te weten; Landgoed Tespelduyn, Tulip Experience Amsterdam en Chocolaterie Pierre hadden veel tijd in de voorbereiding gestoken. Dat was wel duidelijk. De jury onder leiding van Saskia Breuls had de zware taak uit één van deze drie bedrijven de overall te kiezen.

De dag begon met de gebruikelijke ‘inloop’ en hapjes en drankjes vooraf. Het tijdstip wel iets eerder dan anders, namelijk om 14:30 uur. Dit alles had te maken met de drie presentaties waar we de bedrijven natuurlijk ruimschoots de tijd voor wilden geven. Ondanks dit voor KBB-begrippen vroege tijdstip van aanvang waren er al menig KBB-leden en genodigden ruim voor 14:30 aanwezig. Men had er blijkbaar veel zin in!

Na de opening door onze voorzitter Arjan Bakker werd de rest van de middag geleid door de dagvoorzitter Milo Berlijn. Milo zorgde voor rust en ontspanning bij de toch wel gespannen vertegenwoordigers van de genomineerde bedrijven aan de ene kant als ook veel vermaak en hilariteit onder het publiek in de zaal aan de andere kant. Dat was ook wel te verwachten want Milo is een specialist en vakman op het gebied van gastvrijheid en entertainment.

Aansluitend aan de drie presentaties was het aan de zaal om middels stembiljetten kenbaar te maken wie hun favoriete bedrijf was. De jury trok zich, voorzien van de stemmingsuitslag van de zaal, terug om de knoop door te hakken. In de tussentijd was er een intermezzo van Milo Berlijn die de zaal kostelijk vermaakte met zijn workshop over gastvrijheid. Hilarisch en toch ook met een duidelijke boodschap, gastvrijheid kan je leren!

Rond de klok van 18:00 uur kwam het verlossende woord van de jury;…. ,,En de winnaar is”, Chocolaterie Pierre uit Hillegom!  Een kunstwerk van Frits Hardon, een speciaal voor de KBB-award gemaakte afbeelding in glas van een tulp werd uitgereikt aan de familie Van Soest. Vader Gert, moeder Karin en zoon Jeffrey waren de trotse afgevaardigden van dit mooie familiebedrijf die de prijs in ontvangst mochten nemen. Landgoed Tespelduyn en Tulip Experience Amsterdam kregen als nummer twee een kleine uitvoering van dit kunstwerk.

En dan aan de borrel met hapjes. Bij elke bijeenkomst van de KBB het sfeervolle moment om te netwerken. Aansluitend aan de borrel het diner. Extra gezellig dit keer omdat ook alle aanwezigen van de drie bedrijven hiervan gebruik maakte. Een heerlijke afsluiting van een zéér geslaagde finaledag van de 32e KBB-award!

 

Fotoalbum

Bekijk het volledige fotoalbum »

« Terug naar het nieuwsoverzicht

MENU