Slide background
Slide background
Slide background

VAN DER HULST BOUWBEDRIJF UIT LISSE WINNAAR KBB AWARD 2019

VAN DER HULST BOUWBEDRIJF UIT LISSE WINNAAR KBB AWARD 2019

Sassenheim, 28 januari 2019 – Yvonne van der Hulst, directeur van Van der Hulst Bouwbedrijf uit Lisse nam vanavond onder grote belangstelling de KBB Award 2019 in ontvangst uit handen van Arjan Bakker, voorzitter van de KBB (Kring Bedrijven Bloembollenstreek). Dit mooie bouwbedrijf uit Lisse heeft zich bewezen op het gebied van innovatie, duurzaamheid en ondernemerschap. Van der Hulst Bouwbedrijf is al jaren bezig met het ontwikkelen van energieneutrale woningen. Momenteel bouwen zij in Voorhout de Plus op de Meter- woningen. Deze huizen van de toekomst leveren meer energie op dan nodig is in het dagelijks gebruik. Rob Pouw, plaatsvervangend voorzitter van de jury maakte de winnaar bekend. “De Menken Keuken en Van der Hulst Bouwbedrijf: Het zijn allebei top-bedrijven van de Duin-en Bollenstreek. En zo totaal verschillend.”, aldus Rob Pouw. Yvonne van der Hulst was blij en trots. “Dit had ik niet durven dromen. Ik ben zo trots op ons team. Zij zitten hier ook in de zaal. Dit hebben we mooi gedaan, jongens!”

 

Bekijk hier de foto´s van het evenement

 

Tijdens een spetterende finale haalden de twee genomineerde bedrijven alles uit de kast om aan de jury en de zaal hun bedrijven goed over het voetlicht te brengen. Arjan Bakker, voorzitter KBB: “Fantastisch, wat een mooie bedrijven! Kiezen is voor de jury, onder leiding van Carla Kieft een hele opgave. Bij de beoordeling wordt gekeken naar aspecten als: ondernemerschap, innovatie, duurzaamheid, M.V.O., personeel, kwaliteit en bedrijfsvoering.” Dat de prijs tot de verbeelding spreekt in de regio kwam duidelijk naar voren uit het feit dat ruim 100 ondernemers en politieke vertegenwoordigers uit de Duin- en Bollenstreek bij de finale aanwezig waren. Allard Kalff, bekend van radio en TV, presenteerde de finale-bijeenkomst. “Hoe kun je nu kiezen tussen deze twee totaal verschillende bedrijven? Ik ben blij dat ik dat niet hoef te doen. Voor mij zijn het allebei winnaars.”, aldus de presentator.

 

De KBB Award-verkiezing werd dit jaar voor de 30e keer door de KBB georganiseerd. Arjan Bakker, voorzitter: “De KBB ziet de Award als een waardering voor bedrijven in de regio en als een stimulans om zich positief te onderscheiden. Niet in de laatste plaats is het een waardering voor het rijk geschakeerde bedrijfsleven in de regio Duin- en Bollenstreek. Veel mooie bedrijven zijn eerder winnaar geweest.” De KBB Award is twee jaar geleden gewonnen door Heemskerk fresh & easy uit Rijnsburg.

 

Fotobijschrift: Van der Hulst Bouwbedrijf is de winnaar van de KBB Award 2019. Op de foto (v.l.n.r.)
Arjan Bakker (voorzitter KBB), Yvonne van der Hulst, Rob Pouw (vice-voorzitter van de jury KBB Award) en Allard Kalff.

Foto: Yvonne Körver Fotografie

 

Foto is rechten vrij!

« Terug naar het nieuwsoverzicht

MENU