Slide background
Slide background
Slide background

Wie zijn wij

Wie zijn wij

AL MEER DAN 60 JAAR KRING BEDRIJVEN BLOEMBOLLENSTREEK

 

Wie zijn wij? De Kring Bedrijven Bloembollenstreek (KBB) is één van de oudste en meest prominente ondernemersverenigingen in de Duin en Bollenstreek. Opgericht in 1952 omvat de Vereniging thans ruim 150 van de belangrijkste bedrijven uit de gemeenten Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout en Teylingen.

 

NETWERKORGANISATIE

De KBB is in de eerste plaats een netwerkorganisatie voor eigenaren en directeuren. Er wordt daarbij een goede balans aangehouden tussen verschillende soorten bedrijven zoals dienstverlening, handel, industrie, bouw en overig. Er zijn goede banden met onder andere de Kamer van Koophandel, ondernemersverenigingen uit de omgeving en VNO/NCW West.

 

BEDRIJFSBEZOEKEN EN LEZINGEN

De ruggengraat van de KBB wordt gevormd door bedrijfsbezoeken en door lezingen die gegeven worden in Hotel Van der Valk te Sassenheim. Na afloop van de presentaties is er tijd ingeruimd voor een uitgebreide netwerkborrel. Daarnaast worden de bijeenkomsten in Hotel van der Valk te Sassenheim afgesloten met een uitstekend diner. In totaal vinden er jaarlijks een zestal van dergelijke activiteiten plaats. Gemiddeld komen er zo’n 70 leden op een bijeenkomst en de discussies met de inleiders zijn over het algemeen zeer levendig.

Daarnaast wordt elk jaar een bijzondere bijeenkomst of feest georganiseerd met de partners.

 

WIJ NODIGEN U VAN HARTE UIT OM EENS KENNIS TE KOMEN MAKEN MET ONS NETWERK. MELD U DAN GERUST AAN VIA DE CONTACTPAGINA. WIJ KIJKEN UIT NAAR UW KOMST.

 

MENU